top of page

Dařilo se nám hlavně doma (23.-24.9.)

Druhý hrací víkend nás čekalo 10 zápasů a mezi nimi také první venkovní výjezdy. Dařilo se nám hlavně na domácí palubovce, kde jsme vyhráli všech 6 utkání. Naopak z výjezdů se tento víkend bohužel vracíme bez výhry.



Sobotní program v domácí hale zahájili naši nejmenší (U11), kteří předvedli ve svém prvním vystoupení excelentní výkony a po zásluze byli odměněni dvěma vítězstvími. Cenná je zejména slušná obrana a parádní kolektivní hra v útoku.


Následně svoji soutěž začali i U15, a to ve velmi prestižním derby se sousední Třebíčí. Byly to krásné zápasy napínavé až do konce, rozhodovaly maličkosti a možná i štěstí, které se tentokrát přiklonilo na naši stranu. Velkou pochvalu zaslouží všichni aktéři utkání.


Sobotní domácí program a jediný nedělní zápas vítěžně obstarali U19. V premiéře na kluky v lize U19 čekala velká neznámá. Kolín, který se v loňské sezóně dostal do finálové skupiny U17, budil respekt. My jsme do utkání vstoupili opatrně, ale poté jsme se rozjeli a už v 1. čtvrtině jsme protočili celou dvanáctičlennou sestavu. Utkání jsme kontrolovali a trenéři byli rádi, že velkou porci minut dostali i méně vytěžovaní hráči loňské sezóny. Ve druhém utkání jsme měli celkem slušnou výškovou převahu, kterou jsme dokázali zúročit. Soupeři nezbývalo, než přitvrdit, což nás na chvilku vykolejilo, ale ne na dlouho. Přitvrdili jsme i my a vše se vrátilo k rozdílu 20 bodů. Peši opět uvedl, že utkání bylo pod kontrolou a byl rád, že základní pětka mohla odpočívat.


Na první venkovní zápasy vyrazila obě družstva kategorie U13 a bohužel se jim tentokrát příliš nedařilo. Chlapci prohráli obě svá utkání na turnaji v Humpolci a dívky dvakrát prohrály v Blansku. Nově tvořící se mladé družstvo dívek však získává cenné zkušenosti, a to i přes tyto vysoké porážky.






bottom of page