top of page

Máme za sebou první hrací víkend

V rámci prvního víkendu se všechna naše družstva představila na domácí palubovce, čehož jsme především v sobotu dokázali využít a vyhráli jsme všechny zápasy. V neděli jsme bohužel zaznamenali dvě porážky.


Jako první se v této sezóně představili kluci U12, kteří trenérům i fanouškům udělali velkou radost, když v prvním utkání sezóny porazili favorita soutěže ze Žďáru a následně vyhráli také své druhé utkání. Tento úspěch je o to cennější, jelikož družstvo je téměř z poloviny tvořeno mladšími chlapci. Jen tak dál.


V kategorii U14 jsme zvolili pro tento rok volnější přístup tak, abychom mohli tvrdě pracovat na zlepšení herních dovedností. Jak uvedl Peši, je rád, že se to v některých pasážích projevilo. Nicméně je před námi stále plno práce. Přesto chlapci obě svá utkání vyhráli vysokými rozdíly.


Sobotní zápas se skvěle povedl také našim chlapců v lize U17, kteří zaskočili a porazili favorita z Hradce Králové. Po skvělém sobotním představení však přišlo tvrdé nedělní vystřízlivění. Zápas bez bojovnosti jsme nakonec těsně prohráli a jedná se o úplně zbytečnou porážku. Hořeli jsme zejména na doskoku a výkonu chyběla týmovost.


Svá první utkání po sloučení do jednoho mužstva ve druhé lize odehráli také muži.

V sobotním utkání přivítali mužstvo Příbrami, které přijelo z důvodu marodky v oslabené sestavě, čehož jsme dokázali využít a získat tak první relativně jednoduchou výhru v soutěži. V nedělním utkání hrála důležitou roli prospaná první čtvrtina a ani následný zlepšený výkon ve zbytku zápasu na soupeře z Písku nestačil, a to především kvůli trápení v útoku v koncovce utkání.


bottom of page